Eken

Välkommen till avdelningen Eken!

På Eken har vi våra 4-5 åringar och vi som jobbar här heter Kattis Zetterström, Linda Strand, Rebecca Norrman och Kamar Mardini.

Susanne Andersson är just nu föräldraledig.

Vi strävar efter att ha glada och trygga barn. Barnen får utrymme att utvecklas i sin egen takt. Vi lär oss av och tillsammans med varandra.

Med grunden i Lpfö 18 arbetar vi med ett lågaffektivt bemötande och ett dynamiskt mindset – vi ser möjligheter istället för hinder. Alla kan utvecklas med rätt redskap och positivt bemötande.

Vi använder Solengården, Näshultagården, Ekbacken, skogen och sjön som en del av vår lärmiljö. Inomhus har vi stora lokaler där vi skapar de bästa förutsättningar för att följa barnens nyfikenhet och intressen.

Vi kommer att arbeta övergripande med tema Vatten och Årstider under läsåret 2019/2020.

Blogg

Följ oss gärna på vår blogg där vi lägger upp bilder och texter på vad vi gör i vår verksamhet.

Tveka inte på att ringa eller mejla oss om ni undrar över något!

Eken

Välkommen till oss!