Fritids

Varmt välkommen till fritidshemmet Hjärtat!

Vi som arbetar med fritidsverksamheten heter Anna, Ariano och Henrik.

Öppning och stängning sker innan kl 07.00 och efter kl 17.00 i samarbete med förskolan och då på förskoleavdelningen Solen,

På fritidshemmet betonar vi vikten av fri lek  men erbjuder också aktiviteter av olika slag löpande under veckan. Fritidshemmet och skolan strävar efter att samverka så mycket som möjligt kring teman av olika slag.

Fritidshemmet  har precis som skolan läroplanen som styrdokument men att vi också i möjligaste mån tar in barnen i planeringen av verksamheten och att de, så ofta det är möjligt, ges alternativa aktiviteter att välja mellan. Barnens aktivitetslåda finns för barnens förslag och vår fina idrottshall Näshultagården används för lek och rörelse:)

Fasta aktiviteter under veckan.

Måndagar: idrott med de äldre barnen (åk 2-4)

Tisdagar: Idrott med de yngre barnen ( äpplet och åk 1)

Onsdagar: skapande aktiviteter i Skaparrummet

Torsdagar: Utedag , då tar vi med oss mellanmål och går till skogen eller sjön där vi har olika aktiviteter. Denna aktivitet är obligatorisk pga. att vi behöver vara all personal med på utflykten. Vi meddelar var vi är så att ni kan hämta era barn där om ni kommer tidigt.

Fredagar: Gör vi klart olika projekt som vi har påbörjat.

För frågor kring Fritidshemmet kontakta Personalen på 073-640 61 72.

Välkomna till oss!

Övrig information
Inför skolloven kommer en förfrågan ang. närvaro, lunch och mellanmål samt information om aktiviteter. Vi är då på fritidshemmet och har öppet kl 07.00 – 17.00.

Frukosten serveras kl 08.00 och frukosten är kostnadsfri för alla barn i skolan och förskolan samt för personalen.

Senast uppdaterad 2017-01-20