Röda Äpplet

Välkommen till förskoleklassen Röda Äpplet!

Läsåret 2017- 2018 är ansvariga pedagoger Sara Carlén, Millan Helgesson och Moa Larsson (som startar 5 februari). Då Sara Carlén är sjukskriven är även vår pedagog Susanne Andersson i förskoleklassen.

Förskoleklassen är den viktiga länken mellan förskolan och skolan. Genom ett lekfullt lärande ska vi tillsammans bekanta oss med skolans värld med språk och musik, naturkunskap och matematik, skapande och gymnastik.

Framförallt ska vi trivas och ha roligt tillsammans för när man har roligt och mår bra tillsammans med andra kan man lära sig på bästa sätt.

I våra uppfräschade lokaler finns stora möjligheter till lek och kreativitet, och i vår fantastiska utemiljö får utomhuspedagogiken en viktig roll.

Välkomna till oss!

Senast uppdaterad 2018-02-22