Kugghjulet

Schema åk 4 | Schema åk 5Schema åk 6

Kugghjulet heter Näshulta Friskolas klass för de äldsta eleverna i årskurs 4 till 6. Vi jobbar ofta ämnesintegrerat och försöker få eleverna att se samband, dels mellan olika kunskapsområden i skolans ämnen, och dels mellan kunskapsområden och världen vi ser utanför skolan.

I Kugghjulet försöker vi ge mycket individuell handledning för alla elever och erbjuda individuella lösningar mellan pedagog och elev. Ett bra samarbete mellan flera lärare ger även möjlighet till att dela upp klassen årskursvis eller utifrån färdighet under flera timmar för att ytterligare spetsa kunskapsutvecklingen.

I Kugghjulet går 17 elever och vi är flera pedagoger. David är mentor för klassen och jobbar tisdagar, onsdagar och fredagar. Ingela Flodin är på plats måndagar och torsdagar. Då idrotten hålls på tisdagar håller specialläraren Christian två lektioner denna dag. Varje dag förgyller våra assistenter Henrik och Ariano vår tillvaro.

Senast uppdaterad 2019-08-14