Lövet

Schema

I Lövet, åk 1-2, är det Emma Andersson som är mentor. Kaj Eklund är resurslärare och Ariano Fontana arbetar som elevresurs i klassen.

Undervisningsgrupperna är flexibla och med fokus på det som mest gynnar barnen, både individuellt och som grupp.  Vi arbetar medvetet med varierande undervisning som innefattar utomhusaktiviteter och arbetssätt som stimulerar olika sinnen. Vi använder Smartboard i alla klassrum.

Då barnen i Lövet går i åk 1-2 så ligger främsta fokus på att läsa, skriva och räkna men givetvis arbetar barnen också med NO och SO. Då ofta i tematisk form i teman som i möjligaste mån utgår från lusten att lära, nyfikenhet och ett elevaktivt förhållningssätt.

Vi arbetar generellt flexibelt över gruppgränserna i Näshulta friskola, detta med syftet att barnen ska få ut mesta möjliga av dagarna hos oss.

Har ni frågor kring vårt arbete kontakta gärna Emma Andersson på 073-640 61 73 eller boka gärna in ett besök hos oss.

Senast uppdaterad 2018-03-09